Clinica Stomatologica Dr. Ungureanu

UX/UI Design

dr.ungureanu purple media portofolio creeare site design

Fiecare zâmbet să fie de nepreţuit.

Despre

Stomatologia DR.UNGUREANU oferă servicii stomatologice premium, aliniate la standarte internaționale. Tehnologiile de ultimă oră, certificatele anuale, echipa cu specialiștii pregătiți la cel mai înalt nivel și serviciile calitative reprezintă piatra de temelie a clinicii, dar și motivul pentru care cabinetul a avut parte de o stabilitate îmbucurătoare de-a lungul anilor. Pentru toate lucrările realizate se dă garanție și un control profilactic gratuit.

Purple Media Lucrări Ungureanu

Sarcina

Majoritatea stomatologiilor au site creat după același standart: arată plictisitor și au funcții învechite. Ținând cont de faptul că stomatologia oferă servicii premium noi am decis să ne îndepărtăm de la aceste standarte și să creăm un site deosebit.

Pagina Despre Noi

Provocare

Stomatologia DR.UNGUREANU, datorită profesionalismului personalului și dotarea tehnică a cabinetelor de ultimă oră are o reputație pozitivă și de încredere. Prin urmare, a fost necesar de a crea un site web care să corespundă acestei reputații, punând accent pe pagina de start, vizibilitatea datelor de contact și anume funcția de programare online.

Dr.Ungureanu Despre Noi Lucrări Purple Media

Design

Au fost create iconițe personalizate pentru fiecare serviciu. Pagina de start este atractivă, bogată în imagini vizuale originale și calitative. Am optat pentru o nunață de albastru, aceasta fiind culoarea reprezentativă a stomatologiei. Albastrul semnifică încrederea, demnitatea și inteligența. Prima pagină are un stil diferit față de toate site-urile din Republica Moldova. Datorită încrederii acordate de către DR.UNGUREANU, experimementul cu format de menu ascuns în partea stângă s-a dovedit ușor de înțeles de către utilizatori.

dr.ungureanu lucrări purple media

Content

Textul site-ului este clar, explicit, scopul lui fiind de a informa utilizatorii despre serviciile stomatologiei, profesionalismul echipei, oferte, prețuri.

Dr,Ungureamu Social Media Marketing Purple Media

P.S.

La un moment dat am observat că pe site sunt peste 400 intrări din Italia și din acel moment am și tradus site-ul în limba italiană.
Totodată crearea business google page, a generat organic circa 1500 vizitatori unici, 45-50 apeluri lunare. Fiind traficul total de 4000-5000 de utilizatori noi.

Programarea Online Purple Media Dr.Ungureanu

Versiunea Mobilă

Rezultatul

Un site cu tehnologizarea programărilor online care au dus la o ascendență de vizitatori și clienți.

Ți-a plăcut proiectul?

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

URMĂTORUL PROIECT

Red Tie Innovations – Magazin de flori