Sala de festivități ,,Eventus”

UX/UI Design

Purple Media Lucrări Eventus

Sala de festivități ,,Eventus” – împreună schimbăm destine…!!!

Despre

Sala de festivități EVENTUS – împreună schimbăm destine!!! Creat cu gust deosebit, destinat sărbătorilor festive, nunților, botezurilor, serilor corporative, conferințelor etc. Restaurantul EVENTUS este locul ideal pentru a sărbători orice eveniment din viața ta. Împreună cu o echipă de profesioniști în domeniul evenimentelor și bucătari celebri, oferă o gamă largă de servicii, meniuri – selectate individual, stilizate la cele mai sofisticate cereri. Atmosfera de armonie a restaurantului va face evenimetul dvs. de neuitat.

Purple Media Lucrări Eventus Dezvoltare Site

Sarcina

Sarcina noastră principală a fost redesign-ul site-ului existent după ultimile tendințe cât și responsivitatea lui pe orice mărime de display. Un obiectiv în redesign a fost accentuarea pe originalitatea meniului.

Provocare

Menu-ul fiind unul diferit de oricare alte menu-uri ale site-urilor, echipa PURPLE a lucrat intens și productiv la aranjamentul lui în pagina pentru telefonul mobil și tabletă. Echipa a dat dovadă de minuțiozitate și creativitate, astfel ca această aranjare să nu îngreuneze navigarea și design-ul să rămână în continuare atractiv.

Design

Menu-ul original nu poate fi trecut cu vederea. Ideea ne aparține și clientul a fost încântat de ideea dată, iar aceasta ne-a creat o colaborare și mai productivă. Am optat pentru un design modern, prietenos. Decorațiunile paginii cu referire la intersecție de cercuri sunt inspirate de la decorul sălii de fectivități propriu-zis. Acesta este un element reprezentativ, un simbol al al unirii destinelor, al unirii într-un tot întreg al veseliei, fericirii și al tuturor emoțiilor pozitive. Doar aceste emoții putem trăi petrecând un eveniment la EVENTUS.

Restaurant Eventus Dezvoltarea Site Purple Media

Content

Contentul a fost bazat mai mult pe imagini ale evenimentelor, decorului, meniului. Serviciile au fost prezentate prin slide și nu doar prin text.

Eventus Dezvoltarea Site Purple Media

Rezultat

În rezultat am obținut un site simplu și ușor de folosit în care am prezentat într-o manieră elegantă și interesantă pentru vizitator orice produs și serviciu.

Discutați proiectul

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

URMĂTORUL PROIECT

Nooca – magazin de scurte