Justitia - harta legii RM

UX/UI Design

Purple Media Lucrări Harta Legii Logo

Să găsim justiția împreună.

Despre

JUSTITIA.MD este un sistem online, unde procesul de căutare și programare a unei consultații se desfășoară în timp real, eficient, accesibil și rapid. Utilizatorii au acces mult mai ușor la cei mai buni profesioniști în domeniul juridic și la datele activității lor.

Purple Media Lucrări Justitia Dezvoltarea Site

Sarcina

Echipa PURPLE a avut misiunea de a crea un site de tip listă, unde să fie introduse lista cu toate persoanele care activează în domeniul juridic de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv procuraturi, instanțe judecătorești, secții de poliție. La fiecare din cele enumerate să fie indicată regiunea unde activează, adresa, numărul de telefon, poșta electronică, programul de lucru și harta. O etapă importantă și interesantă a fost adăugarea funcției de programare online.

Provocarea

Provocarea a fost una complicată, dar incitantă: adăugarea tuturor persoanelor și instituțiilor din domeniul juridic, fiind în jur de 1000, împreună cu toate detaliile lor de contact într-un timp scurt. În concordanță cu lista dată a trebuit perfecționat motorul de căutare, de a găsi persoana după domeniul de activitate și regiune.

Design

Design-ul site-ului a fost elaborat conform caietului de sarcini. Pentru fiecare persoană în parte și instituție a fost creată iconiță și amplasată o imagine reprezentativă.

Justitia Lucrări Dezvoltarea Site Purple Media

Content

Textul a fost utilizat pentru a indica numele, prenumele, datele de contact și alte date reprezentative persoanei și instituției în concordanță cu motorul de căutare.

Purple Media Ministerul Justitiei Dezvoltarea Site

Versiunea Mobilă

Rezultat

În final, am obținut un site informativ și util oricărui cetățean al Republicii Moldova. Utilizatorul poate găsi ajutor și informația dorită de la distanță, dar și de o programare online la specialistul solicitat.

Viitor

Am anticipat mai multe posibilități, din start echipa Purple s-a gândit la viitor.
Ne-am gândit și am făcut o serie de posibilități care la moment nu sunt active, dar pot fi activate pe parcurs: cum ar fi, fiecare entitate din baza de date are un cabinet al său cu următoarele funcții:
Posibilitatea de a lăsa recenzii;
Posibilitatea de programare la o anumită zi și oră;
Posibilitatea de a primi plăți și a factura achitări în mod automatizat;
Posibilitate de a face publicitate unde sunt introduse calcule la leaduri și vizualizări de profil;
Posibilitatea de a-și pune logo-ul și imaginea reprezentativă.

Discutați proiectul

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

URMĂTORUL PROIECT

Vorosan – companie de construcție