https://www.youtube.com/watch?v=xEE35qYilj8
Kreyon - your media friend

UX/UI Design

kreyon Logoo Lucrări Purple Media

Prietenia noastră începe cu o idee creionată!

Despre

KREYON sunt prietenii noștri, care formează un grup de tineri creativi, uniți de un scop comun – cel de a oferi soluții optime pentru dezvoltarea conceptuală și promovarea produselor tale prin imagini. Având o abordare individuală și pliată pe necesitățile fiecărui client KREYON își propune, întâi de toate, să se diferențieze prin creativitate și produs inedit, oferind dinamicitate, succes și culoarea afacerii sau proiectul tău.

Pagina Principală

Sarcina

Echipa KREYON având doar landing page am decis să creăm un site unde să descriem amănunțit serviciile lor anume prin poze, imagini vizuale, video și posibilitatea accesării site-ului de pe orice tip și dimensiune de display.

Purple Media Lucrări Kreyon Dezvoltarea Site

Provocare

Având un portofoliu foarte bogat, am fost provocați să adăugăm toate lucrările, dar în același timp, să folosim o dimensiune de 1920px maximă pentru a nu îngreuna navigarea. Demonstrarea calității serviciilor doar prin intermediul pozelor și a lucrărilor video.

Design

Dacă conținutul este rege, atunci web design-ul este coroana și sceptrul. Având la îndemână mult material vizual calitativ a fost ușor de a crea un site atractiv și modern.

Content

Accentul a fost pus anume pe portofoliu (imagini, video etc) și mai puțin pe text.

Versiunea Mobilă

Rezultat

Am obținut un site dinamic și atractiv evidențiind portofoliul echipei KREYON. Am creat o experiență plăcută în navigare a utilizatorilor și gestionarea facilă de către administratori a întregului conținut al site-ului. Am evidențiat cele 3 proiecte proprii.

Ți-a plăcut proiectul?

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

URMĂTORUL PROIECT

Clinica Stomatologică – Dr. Ungureanu