https://www.youtube.com/watch?v=k_SKT7ke-38

UX/UI Design

Purple Media Lucrări MisImplants Dezvoltarea Logo

MIS IMPLANTS – reprezentant autorizat în Republica Moldova

Despre

Fondată în 1995, MIS IMPLANTS TECHNOLOGIES LTD. este în fruntea dezvoltării de noi tehnologii și soluții menite să ușureze procedurile implantologice. Având facilități în top, MIS oferă o gamă completă de implanturi dentare de calitate superioară, suprastructuri, instrumente și kit-uri, soluții de regenerare și o diversitate de opțiuni pentru stomatologia digitală. În spatele tehnologiei MIS stau cercetători de top, ingineri devotați cercetării continue și dezvoltării de produse inovative și noi tehnologii, potrivite oricărei situații clinice.

Sarcina

Fiind unicul distribuitor în Republica Moldova sarcina noastră a fost de a crea site-ul într-un format responsiv, unde să punem accentul pe catalogul produselor importate și distribuite.

Purple Media Lucrări MisImplants Dezvoltarea Site

Design

În etapa de proiectare a site-ului o atenție importantă am acordat design-ului. Pagina de start a fost creată doar prin slide-uri unde succint am prezentat compania și produsele. Am obținut un design unic, modern, asemănător cu site-ul oficial al companiei. Un conținut valoros și unic al site-ului sunt oferite de către imagini și elementele vizuale.

Mis Implants Lucrări Purple Media

Content

Indiferent pe ce pagină navighează vizitatorul el va găsi ușor informația dorită. Produsele sunt descrise succint și clar. Am menținut un echilibru între elementele vizuale (imagini, elemente grafice, clipuri video etc.) și conținutul de text.

Mis Implants Lucrări Purple Media

Versiunea Mobilă

Rezultatul

După multe zile de muncă persistentă și cercetare între echipă și client, am oferit un site inovator pentru MIS IMPLANTS cu un echilibru dintre aspect, funcționalitate și performanță.

Ți-a plăcut proiectul?

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

URMĂTORUL PROIECT

NK Construct – companie de construcție