Nooca - produs autohton

eCommerce

Purple Media Lucrări Nooca eCommerce Logo

Îmbracă-ți atitudinea cu creațiile noastre unice!

Despre

NOOCA este un brand autohton cu o colecție superbă și limitată de jachete din puf natural de rață. Marca fabricată în Moldova s-a născut din entuziasm, încredere și dorința de a crea ceva special. Povestea NOOCA începe cu inspirația de a folosi standartele de design italian și utilizarea pufului natural de rață, stofa 100 % Naylon, care mențin căldura. Brandul oferă clienților piese vestimentare accesibile oricărei femei indiferent de vârstă, ocupație sau interese.

Purple Media Lucrări Nooca eCommerce

Sarcina

În primul rând am organizat o fotosesiune. După care realizarea mini internetmagazinului a fost prezentarea unui produs autohton pe piață și anume accentul umpluturii ecologice a jachetei – puful de rață. Ținând cont de această sarcină următoarea etapă a fost crearea logo-ului (ce urma a fi imprimat pe etichetă).

Nooca eCommerce Lucrări Purple Media

Provocare

Prezentarea unui singur produs într-o manieră de convingere a clientului despre unicitatea și calitatea produsului.

Design

Simplitatea este regula de aur în design. S-a optat pentru un design minimalist. Produsul este însoțit de 3 poze realizate din față, spate, lateral. Aceasta oferă o analiză mai detaliată pentru cumpărător a produsului.

Nooca eCommerce Lucrări Purple Media

Content

Fiecare imagine este caracterizată detaliat: sezonul, stofa confecționării jachetei, umplutura din interiorul stofei, originea și scopul fermuarului și nu în ultimul rând greutatea jachetei. Aceste detalii au scopul de a convinge clientul avantajul achiziționării acestui produs indiferent de preț. Pagina web NOOCA este însoțită și de un ghid de îngrijire pentru această piesă vestimentară binevenit tuturor.

Nooca Lucrări Purple Media

Versiunea Mobilă

Rezultatul

Un site de prezentare a unui brand autohton și unic pe piață, datorită creării jachetelor cu puf de rață.

Ți-a plăcut proiectul?

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

URMĂTORUL PROIECT

Irina Parvan – psiholog consultant