https://www.youtube.com/watch?v=aihowi6uHHE
Red Tie Innovations

eCommerce

Purple Media Lucrări Red Tie Innovations Dezvoltarea Logo

Every flower is a soul blossoming in nature

Despre

RED TIE INNOVATIONS este modalitatea ideală de a bucura persoanele dragi cu buchete excepționale de flori, de a achiziționa aranjamente florale pentru petreceri, conferințe sau orice alte evenimente importante. Aici aveți posibilitatea de a achiziționa aranjamente simple sau sofisticate, înmiresmate, cuceritoare. Indiferent de ocazie sau semnificație, la RED TIE INNOVATIONS puteți alege buchetul perfect care să evidențieze sentimentele dumneavoastră.

Purple Media Lucrări Red Tie Innovations Dezvoltarea Site

Sarcina

De a crea un magazin online diferit și deosebit față de concurenți, atât din punct de vedere a design-ului paginii web cât și a originalității buchetelor și serviciilor oferite. De a simplifica modalitatea de plată online printr-un număr minim de click-uri.

Red Tie Innovations eCommerce Lucrări Purple Media

Provocare

Crearea unui magazin online în SUA și integrarea lui cu banca americană în modalitatea de plată online.

Design

Designul realizat de noi se bazează pe abordarea modernă a modului în care sunt prezentate produsele firmei. Este creat un adevărat mesaj emoțional datorită pozelor colorate și calitative.

Dezvoltarea eCommerce Purple Media Red Tie Innovations

Content

Site-ul a fost creat pe baza următorului content: imagini de cea mai înaltă calitate și o gamă de culori aprinse, care au stat la baza creării design-ului.

Red Tie Innovations eCommerce Purple Media

Versiunea Mobilă

Rezultatul

În rezultat, echipa PURPLE și-a atins scopul primordial, Red Tie Innovation este un magazin online facil de utilizat. Cumpărătorul prin doar 3 click-uri poate plasa o comandă. Aceasta a fost unul din factorii importanți care au dus la o ascendență de clienți, iar vânzările au sporit considerabil.

Ți-a plăcut proiectul?

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

URMĂTORUL

SuntPărinte- portal de știri