SuntParinte - portal pentru părinți

UX/UI Design

Purple Media Lucrări Sunt Parinte Dezvoltarea Logo

Portal pentru părinți de generație nouă

Despre

Platforma educațională SUNTPARINTE.MD aduce zilnic informații utile și interesante despre alimentație, sănătate și educația copilului, realizate în colaborare cu experți din diferite domenii, precum: sănătate, pediatrie, stomatologie, psihologie, educație, pedagogie, alimentație etc. De asemenea, aici găsiți informații actuale despre reformele în domeniul educației, sănătății, protecției sociale și a familiei, precum și aflați recomandări pentru fortificarea relației părinte-copil.

Sunt Părinte Dezvoltarea Site Purple Media

Sarcina

Din cauza unui volum mare de informație navigabilitatea site-ului era grea, de aceea sarcina noastră a fost de a facilita navigarea și perfecționarea versiunii mobile.

Provocare

Echipa PURPLE a fost provocată de a crea un site web optimizat pentru a asigura o încărcare rapidă și a funcționa perfect pe orice browser indiferent de volumul informației. La fel de a asigura o panelă de administrare, unde colegii de la suntpărinte pot adăuga singuri materialul.

Purple Media Lucrări Sunt Părinte Dezvoltarea Site

Design

Categoriile sunt bine vizibile și ușor de accesat. După o perioadă de un an, am renunțat la slideshow, am mărit viteza site-ului cu 1 sec. Datorită acestei decizii, utilizatorul găsește informația ușor datorită simplității site-ului și navigarea rapidă.

Versiunea Mobilă

Situații de criză

Datorită faptului că suntpărinte se află la mentență(link către support), am avut câteva situații de criză și situații tehnice neprevăzute. Articolele apar zilnic, reporterii redactează știrile direct în site, de aici am decis să facem back up de 2 ori zi, sigur că după ce am pierdut 2 articole.

Rezultat

Blog informativ pentru părinți ușor accesibil, cu multe vizualizări, o sortare pe categorii. Sunt câteva pagini, diferte de designul site-ului. Te lăsăm să le descoperi accesând site-ul prietenilor noștri!

Discutați proiectul

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

URMĂTORUL PROIECT

Mândria – Atelier de haine naționale