https://www.youtube.com/watch?v=3SQurOsjYAw&autoplay=1
Tortik - torturi la comanda

UX/UI Design

Purple Media Lucrări Tortik Logo

Momentele unice se nasc din pasiune

Despre

Cofetăria TORTIK se bucură de tot mai multă popularitate în rândul iubitorilor de dulciuri din Republica Moldova. Ea ispitește cu torturi și prăjituri, atât pentru cei clasici și romantici, cât și pentru cei moderni și nonconformiști. Orice tort este creat cu grijă, de la blat, până la ultimul ornament. Prăjiturile și torturile de la cofetăria TORTIK sunt un fragment de neuitat al oricărei sărbători.

Pagina Principală

Sarcina

Din cauza că echipa TORTIK și-a mărit numărul de angajați și respectiv și adăugarea de noi produse, noi am avut sarcina de a reprograma complet site-ul anterior după ultimile tendințe moderne. Noul site trebuia să furnizeze utilizatorului toate informațiile referitor la multitudinea de produse.

Site Tortik,md Dezvoltarea Purple Media

Provocare

Site-ul a fost creat în 2012, chiar dacă avea o poziție de top 5 în căutare. Noi am decis să îmbunătățim site-ul. Sistematizarea tuturor produselor sub o formă friendly și facilitarea navigării pentru orice utilizator; crearea versiunii mobile și accentuarea produselor.

Design

Pagina web TORTIK are o mulțime de imagini, dar pe lângă aceasta site-ul nu este greu de utilizat. Pentru a reda site-ului o imagine atractivă a fost organizată o fotosesie a produselor. Au fost utilizate ultimile tendințe în web design, inclusiv SVG background cu referire la picături de ciocolată.

Tortik.md Purple Media

Traficul

La moment sunt circa 2000 utilizatori lunari (traficul este doar organic), 80% din motorul de căutare și în fiecare lună stabil.

Content

Textul vechiului site a fost corectat din punct de vedere gramatical și ortografic. Descrierea categoriilor de produse a fost creată la nivel scurt, clar și concis. Numărul de telefon, e-mail-ul și adresa sediului cofetăriei sunt accesibile și ușor vizibile, pentru că nimic nu este mai frustrant pentru un utilizator decât să-i fie dificil să interacționeze cu business-ul pe care îl vizează.

Versiunea Mobilă

Tortik Dezvoltarea Site

Rezultat

Ca rezultat am obținut un site bine structurat, cu o navigabilitate ușoară, indiferent de multitudinea de produse. Iar cel mai important pentru noi este că am obținut un client satisfăcut.

P.S. Urmează implimentarea planului de marketing, vom afișa rezultatele ulterior.

Ți-a plăcut proiectul?

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

URMĂTORUL PROIECT

Kreyon – your media friend