Vorosan - companie de constructie

UX/UI Design

Purple Media Lucrări Vorosan Logo

Nous sommes une équipe créative, enthousiaste et dynamique.

Despre

VOROȘAN este echipa ideală pentru crearea casei sau apartamentului visurilor. Zece ani de experiență în Franța, compania aduce la dispoziția clineților sfaturile necesare în reânnoirea totală sau parțială a locuinței, luând în considerație fiecare dorință, idee, propunere a clientului. În cadrul companiei activează o echipă profesionistă, creativă, dinamică și responsabilă. Echipa VOROȘAN cu rigurozitate și disponibillitatea oferă raspunsuri adaptate la obiectivele clienților.

Purple Media Lucrări Dezvoltare Site

Sarcina

Sarcina echipei a fost crearea unei pagini web a unei companii de construcții ce prestează servicii în Franța.

Provocare

Echipa PURPLE a fost provocată de a crea un site unui client cu cerințe foarte mari și într-un timp scurt. Din cauza că site-ul este în limba franceză am avut de indicat elementele din domeniul construcțiilor și renovării cu terminologia lor corespunzătoare. Necunoscând multe detalii din domeniul construcțiilor a fost nevoie de a ne documenta pentru a indica fiecare etapă din serviciile propuse de compania Voroșan.

Design

Am avut ca scop crearea logo-ului și crearea unui design futuristic. S-a optat pentru o aranjare neordinară a imaginilor și textului. Meniul site-ului este într-un format ascuns, în partea dreaptă sus a paginii de start. Datele de contact sunt indicate pe fiecare pagină, unde clientul/utilizatorul poate ușor cere o programare pentru consultație.

Vorosan Lucrări Dezvoltarea Site Purple Media

Content

Ce ține de conținut, s-a adăugat un limbaj corespunzător domeniului de activitate a companiei VOROȘAN, în limba franceză. Etapele de renovare au fost indicate clar și aranjate în ordinea efectuarii lor în procesul realizat de meșteri. În dreptul fiecărui serviciu au fost indicate prețurile.

Versiunea Mobilă

Rezultat

Acest site este un trofeu pentru noi, deoarece am avut un client cu idei sofisticate și abstracte. A trebuit să ținem cont de fiecare idee ca în final să obținem un site simplu, dar original și atractiv, iar cel mai important un client satisfăcut.

Discutați proiectul

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

URMĂTORUL PROIECT

Clinica Stomatologică – Solodent