FABRIK

Web design & development

/DESPRE

SCOPUL PROIECTULUI

Echipa Fabrik s-a adresat la noi cu sarcina de a crea un website care le-ar reprezenta identitatea și valorile, pornind de la dorința de a „apropia hotarele dintre marketingul tradițional și ideile partenerilor”. Fiind un proiect relativ nou pe piața din Moldova, atunci când am creat website-ul, ne-am axat atât pe prezentarea brandului, cu accent pe serviciile pe care le prestează (Social Media, PR, Events planning, Content & Partnership și Branding), cât și pe stilul vizual care ar transmite întocmai dispoziția și poziționarea echipei.

DESPRE COMPANIE

Fabrik este o agenție de publicitate fondată în 2018, care își propune să inventeze un fel mai proaspăt de a privi lucrurile. De la branding și până la promovare, inclusiv relațiile cu presa și organizarea evenimentelor, clienții Fabrik sunt companii din domenii diverse și asta se alinează cu valorile lor: nonconformist, inovativ, bizar.

DESPRE DESIGN

Bizarre – caracterului brandului în culori, forme și mișcare

/CREARE SITE

În proiectarea direcției vizuale și a website-ului, am pornit de la identitatea Fabrik: formele geometrice diverse, asocierea culorilor și cuvintele-cheie de la baza brandului. Deoarece capitalul-cheie al oricărei echipe creative sunt oamenii, am adăugat multă dinamică, imagini de oameni, episoade parcă rupte din diverse contexte, în asociere cu text, grafică și linii vibrante.

Orice website reprezintă, în primul rând, diferențierea unui brand față de concurenți, dar și reprezentarea cât mai exactă a stilului personal și descrierea cât mai desfășurată a serviciilor, astfel încât vizitatorul să aprecieze atât dimensiunea vizuală, cât și cea informațională a paginilor. Prima impresie este vitală și sperăm că, începând cu pagina Acasă și finalizând cu pagina Contacte, am reușit să menținem suspansul și același interes viu față de echipa Fabrik. Am selectat cu grijă platforma de găzduire a website-ului, am asociat, în cel mai bun mod, fonturile, respectând brandbook-ul și identitatea vizuală, iar la final, am umplut paginie cu textul creat de echipa Fabrik – descrierile care au venit ca ultima piesă din puzzle – să completeze imaginea finală.

FABRIK

Experiența utilizatorilor 

/WEB DESIGN & DEVELOPMENT

Impresia la nivel vizual este, bineînțeles, importantă, dar experiența în navigare pe website creează și mai multă atracție pentru vizitator. În funcție de cât de rapid se încarcă website-ul, cât de clară este structura și logica amplasării butoanelor, a formularelor de contact, potențialul client sau partener va fi tentat (sau nu) să contacteze echipa cu scopul unei viitoare colaborări. 

În configurarea părții tehnice, am luat în considerare toate aceste aspecte, am încercat să ne imaginăm ce și-ar dori un potențial colaborator să găsească pe pagina unei agenții creative, și am avut grijă ca website-ul să aibă aceeași prezență și bună funcționare atât în versiunea Desktop, cât și Mobile.

Te invităm să accesezi site-ul fabrikagency.md și să apreciezi website-ul proaspăt lansat, la care am lucrat cu mult entuziasm.