Branding

Suntem printre companiile lider pe piața autohtonă!

Despre simbol

Am început cu discuţiile împreună cu echipa companiei despre valorile pe care vrea să le transmită şi asociaţiile pe care vor să le trezească clienţilor şi partenerilor săi. Noi am căutat un simbol/animal care reprezintă o energetică și care totodată sugerează căldură. Din câteva am ales leul și pasărea Phoenix.

Logo-ul

Am avut mai multe variante de reprezentare a acestuia şi am ales, după părerea noastră, cel mai reușit care și l-am dezvoltat. În aşa mod am dedus că cea mai bună variantă de simbol, care ar putea reprezenta compania este pasărea Phoenix. Aceasta este asociată cu căldură, soare, foc, renaștere continuă şi o extraordinară longevitate. În același timp pasărea Phoenix se asociază și cu aer, spațiu și libertate cee ace redă cel mai bine activitatea companiei.

Despre culori

Având în vedere specificul companiei, alegerea culorilor a fost, după părerea noastră – evidentă. În timp ce denumirea companiei simbolizează expertiza într-un anumit domeniu, determinarea și vitalitatea, am ales culoarea portocalie, care reprezintă soare, tinerețe, activitate, energie şi culoarea sură, care, pe de altă parte, reprezintă dominația, supremația și eleganța echipei.

Despre font

Analizând tendinţele mondiale în materie de logo-uri, am observant dorinţa, chiar şi a celor mai mari branduri, de a simplifica la maxim logo-ul companiei. Fără multe elemente în plus, am decis că vom scrie inginer.md în concordanţă cu fontul principalului partener al companiei – Viessman.

Ți-a plăcut proiectul?

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular