Îți dorești un site, magazin online sau Landing Page?

Creăm site-uri de orice complexitate, doar personalizate.

Care sunt etapele de lucru?

Un website bun trebuie să se încarce rapid, să arate bine, să fie comod în utilizare și securizat împotriva riscurilor de spargere. În funcție de cerințele tale, vom implica întreaga echipă în lucru: developeri, designeri, marketeri și copywriter. Noi lucrăm rapid și eficient.

Ascultăm ce îți dorești

Stabilim o întâlnire în care discutăm proiectul, sarcinile și tot procesul de realizare.

 

Căutăm soluții

Îți prezentăm caietul de sarcini, exemple de site-uri, schița noastră și termenele de realizare.

 

Aprobăm planul

Dacă ești de acord cu toate etapele de lucru, termenele și costurile, începem lucrul.

 

Lansăm

Realizăm planul de acțiuni și lansăm site-ul la timp, conform contractului.

 

Ce tehnologii folosim pentru site-ul tău

Urmărim toate tendințele în marketing și proiectare de website-uri pentru a-ți oferi soluții stabile și compatibile practic cu orice tip de hosting.

 • Proiectarea și redactarea caietului de sarcini tehnice: Moqups, Axure
 • Elaborarea designului UI/UX – Photoshop, AI, Sketch, Figma
 • Adaptarea profesională de orice complexitate: Vue.js, Angular, Canvas, SVG, HTML5, CSS3, jQuery UI, Bootstrap, Stylus, Less, Scss, Jade, Gulp.js, Git
 • Programare + CMS – 1C-Bitrix, WordPress, Opencart, PHP, MySQL, Laravel, Yii2, CodeIgniter ș.a.

Creăm website-uri în următoarele limbaje de programare:

01

CSS / HTML

cestea două merg mână în mână cu JavaScript – împreună formează sfânta treime a dezvoltării unei interfețe web. HTML (Hyper Text Mark Up Language) este limba browserelor web – cele cu ajutorul cărora se creează site-urile. CSS (Cascading Style Sheets) le face să arate elegant și cu bun gust – mult mai bine decât acele site-uri îngrozitoare care au existat încă de la începuturile internetului. Este foarte important pentru dezvoltatorii web front-end să cunoască toate aceste instrumente de la A până la Z.

02

PHP

Limbaj de scriptare utilizat pentru pagini web dinamice. Anume acest limbaj de programare stă în spatele giganților precum WordPress și Facebook. PHP permite extinderea rapidă și ușoară a aplicațiilor web. De asemenea, acestea permit rularea site-urilor cu sarcini repetitive de server (cum ar fi actualizarea fluxurilor de știri). Este open source și este foarte popular printre startup-uri, agenții media și e-commerce.

03

SQL

Structured Query Language (SQL) este apogeul setului de instrumente necesar pentru crearea unui website bun. SQL este o parte esențială a dezvoltării paginilor web, care permite extragerea unor date specifice din baze de date mai mari și complexe. Este la mare căutare în rândul marilor companii precum Microsoft, ceea ce înseamnă că e un instrument de încredere în lucrul cu date sensibile.

04

JavaScript

Un limbaj utilizat în crearea și dezvoltarea de site-urilor web, a aplicațiilor pentru desktop și jocuri. JavaScript funcționează în absolut toate browserele și poate funcționa cu programe care nu rulează online. JavaScript suportă atât stiluri de programare funcționale, cât și mai sofisticate. Pe JavaScript se pot crea interfețe și site-uri web, aplicații, dar și jocuri care să arate modern și să fie comode în utilizare. Componentele, structurile de date și algoritmii JavaScript se aplică aproape în orice alt limbaj de programare.

05

WordPress

La baza lui, WordPress-ul ( este cea mai simpla, cea mai populara modalitate de a-ti administra un site sau un blog. Defapt WP-ul la ora aceasta sta la baza a mai mult de 31% din toate siturile de pe Internet. DA- asta inseamna aproape o treime din toate siturile pe care tu le vizitezi sunt facute cu WordPress. În Republica Moldova, cererea de creare site-urilor bazate pe WordPress a crescut considerabil, Purple nu folosește themeplate-uri, noi lucrăm pe design personalizat.

Ce site-uri creăm

În funcție de scopul și tipul afacerii, creăm site-uri de orice tip și complexitate. Venim cu recomandări și strategie sau poți selecta de sine stătător structura potrivită pentru brandul tău.

Landing page

Tip de site single page – potrivit pentru oferte short-term și pâlnii de vânzare cu accent mare pe conversii. Acestea se încarcă rapid, pot avea design personalizat, butoane și plăți integrate.

Website-uri corporate

Recomandate pentru branduri mari, care necesită atât pagini dedicate pentru prezentarea echipei, cât și pagini pentru descrierea companiei, produselor și serviciilor oferite.

Site-uri de tip Blog

Pentru companiile care scot în evidență conținutul informativ-educativ și urmăresc traficul direct, abonarea la newslettere și colectarea bazei de date – e cel mai recomandat tip de website

Site – carte de vizită

Pe scurt, despre companie și servicii – într-un site de tip single page sau multipage – securizat, cu design unic, neșablonat și galerii de imagini.

Magazine online

Se recomandă în cazul brandurilor care au produse spre vânzare cu achitare online și zeci sau chiar sute de pagini dedicate descrierii tehnice a produsului.

Site-uri cu rezervări

Cataloage online, site-uri cu vânzări de bilete și alte domenii în care datele personale ale clienților au o valoare enormă necesită o structură dedicată, extrem de securizată.

Au apărut întrebări?

Contactează-ne

  Site-uri create de noi


  Suntem mândri să lucrăm cu cele mai mari companii din Moldova, pentru care am creat site-uri moderne și funcționale.

  Se poate cumpăra pe site?

  Desigur! Avem grijă să intergăm mai multe sisteme de plată securizate, pentru ca datele personale, dar și toate transferurile să fie accesibile, comode și sigure de oriunde în lume.

  Mpay

  MPay este un sistem prin care poţi achita serviciile publice cu orice instrument de plată la alegerea ta, cum ar fi Internet-Banking/Mobile-Banking, card bancar sau la ghişeele băncii.

  PayNet

  Portofelul Electronic Paynet – cea mai comodă și rapidă metodă de a efectua achitări și transferuri online. Este un o companie intermediară între bănci și afaceri, foarte rapid la integrare, dar cu un comision un pic mai mare

  PayPal

  PayPal este modalitatea mai sigură și mai ușoară de a plăti și de a fi plătit online. Serviciul permite oricui să plătească în orice mod preferă, inclusiv prin carduri de credit, conturi bancare, fără a partaja informații financiare, recomandabil proiectelor cu achitări din alte țări

  Băncile

  Integrarea cu toate băncile din RM este o soluţie pentru comercianţii care doresc să iniţieze sau să-şi extindă afacerea în mediul Internet. Durează până la o lună, chiar dacă fiecare bancă are avantajele și dezavantajele sale, noi vă putem îndruma pentru a alege un partener de încredere.

  De ce să comanzi un site la Purple?

  Pentru că noi suntem, în primul rând, marketeri, și punem preț nu doar pe tendințe și tehnologii de ultimă oră, dar și pe experiența utilizatorului. Pentru că părerea clientului contează.

  Nu depășim deadline-uri

  Stabilim termene concrete și ducem lucrul la bun sfârșit în timp util.

   

  Avem specialiști dedicați

  În funcție de complexitatea site-ului și bugetul disponibil, oferim nu doar programare, dar și design, și text.

   

  Deținem experiență internațională

  În portofoliul nostru poți vedea lucrări pentru companii și din afara țării, inclusiv create pentru piața din China.

   

  Creăm site-uri de orice complexitate

  De la site-uri cu o singură pagină – până la online shop-uri cu sute de pagini – nu avem limite de creativitate.

   

  Recenzii

  Studii de caz

  Filter

  Fabrik

  UI/UX   Front end   Back end   Web aplications

  Privilege Tuxedo – Creare branding și site

  UI/UX   Web   Grafică   Vector   Back end   Front end

  Purcari – creare site

  Web design   UI/UX   Grafică

  Biovic – creare logo și site

  Grafică   Vector   Tipografie