Creare Site-uri Web

La Purple Media puteți comanda crearea unui site de tip european, din punct de vedere tehnologic. Un site bun rezolvă astfel de sarcini pentru afaceri, cum ar fi: crearea unei imagini, atragerea clienților noi, creșterea vânzărilor. Datorită interfeței ușor de utilizat și a designului clar, noi vom converti vizitatorii în clienți ai dvs. „WOW-efect”-ul este garantat!

creare site

De ce aveți nevoie de un site creat de profesioniști?

Site-ul este un instrument eficient pentru dezvoltarea afacerii. Mulți potențiali clienți, pur și simplu, nu știu despre existența dvs. Oameni din întreaga lume ar putea vizita site-ul dvs în fiecare zi vor și deveni clienți ai companiei dvs.

Site-ul comandat pentru clienți la cheie duce numai la clienții vizați. Site-ul dvs. Nu are week-end-uri, prânzuri și sărbători, spre deosebire de un oficiu sau un magazin obișnuit.

Un website vă promovează 24/24.

Site-ul trebuie să placă clienților și NU ȘEFULUI!

Specialiștii studioului Purple lucrează în acest format de peste 2 ani, deși au experiență proprie încă din 2008. În acest timp, am dezvoltat împreună mai mult de 120 de proiecte de succes. Pe baza experienței și a cunoștințelor noastre despre piață, putem spune cu încredere ce va funcționa și ce nu.

Atunci când comandați un site în atelierul nostru, obțineți soluții de lucru necesare pentru afacerea dvs. Și le evitați pe cele, care s-au demonstrat a fi de prisos în acest domeniu.

Cum obținem rezultatul?

Proiectăm o interfață ușor de utilizat, creăm un design, implementăm funcții creative, programăm, integrăm, testăm, lansăm, analizăm rezultatul, efectuăm ajustări și obținem un bun proiect de lucru.

01. Investigații

Analizăm piața. Monitorizăm toți potențialii concurenți.

02. Proiectare

Un design individual este elaborat în funcție de nișa dvs. de business sau al serviciilor pe care le oferiți. Dvs. veți primi un produs gata pentru promovare completă și publicitate.

03. Creare Site

Cele mai recente standarde din domeniul vor fi implementate direct în proiectul dvs. online. Site-ul va funcționa rapid și bine în toate browserele.

04. Testare

Înainte de lansare, site-ul este testat temeinic pentru a identifica și corecta posibilele erorile.

Lucrări recente