15+3 resurse gratuite de imagini

design chisinau

Eşti în căutarea unor imagini şi te-ai săturat de Freepik şi Unsplash?
 Te înţelegem foarte bine! Tocmai de aceea am selectat pentru tine 15 resurse gratuite de imagini pe care le poţi utiliza cu îndrăzneală.
P.S. +3 speciale pentru domeniul gastronomic.

1. https://unsplash.com/ 
Unsplash se mândrește cu peste 60.000 de fotografi, care contribuie la o bibliotecă în continuă creștere a fotografiilor fără drepturi de autor. Nu există o atribuire necesară și pot fi căutate după categorie, proiect, colecție și altele.

2. https://burst.shopify.com/
Burst a fost creat pentru a sprijini bloggerii, designerii și dezvoltatorii să creeze site-uri uimitoare și nu în ultimul rând, pentru campaniile de marketing. Burst oferă, de asemenea, resurse pentru a vă menține imaginile Social Media în dimensiunile potrivite.

3. https://freephotos.cc/
Freephotos agregă resurse gratuite de fotografie din întreaga rețea web, printre care mai multe sunt enumerate aici și le pune într-un singur loc. Acest site are, de asemenea, un editor foto de aplicație web pentru a edita rapid fotografiile fie prin URL, fie prin încărcarea direct de pe calculatorul tău.

4. https://ccsearch.creativecommons.org/
Creative Commons oferă o gamă largă de fotografii gratuite de descărcat, care pot fi filtrate după mărime, nume și alte colecții prestabilite pe care le-au pregătit. Acest prototip este un instrument similar cu freephotos.cc care curează rezultatele din mai multe arhive deschise.

5. https://www.stocksy.com/
Stocksy are atât fotografii cât și videoclipuri pentru a vă face frumos site-ul. Rezultatele pot fi căutate pe baza platformei care vor fi folosite pentru a asigura dimensiunile corespunzătoare.

6. http://negativespace.co/
NegativeSpace oferă mii de imagini stoc gratuite pentru site-ul dvs. web, care pot fi căutate după categorii, inclusiv arhitectură, natură și călătorii. Fotografiile sunt etichetate de persoana care a încărcat fotografiile, iar imaginile asociate vă vor oferi mai multe opţiuni pentru fotografii similare atunci când căutați potrivirea perfectă.

7. http://startupstockphotos.com/
Startup Stock Photos este o bancă limitată de fotografii, care oferă imagini de stoc cu tinerii care lucrează cu greu pe laptopurile lor, lipsa de cești de cafea și ocazional, un loc din oraș perfect pentru freeelanceri.

8. http://thestocks.im/
Acest stock reprezintă un site minunat, cu sute de fotografii, pictograme, fonturi, videoclipuri, machete și multe altele, gratuite pentru utilizare. Asigurați-vă că nu faceți click accidental pe unul dintre anunțurile camuflate intelligent, care par să facă parte din designul site-ului.

9. https://www.stockjo.com/
StockJo este un alt site care oferă mai mult decât fotografii. De fapt, site-ul în sine nu are de fapt nici o fotografie de descărcat, dar vă ajută să găsiți mai multe site-uri cu fotografii gratuite. Puteți găsi, de asemenea, fișiere html, fișiere audio, machete și fișiere vectoriale cu baza de date căutată de site-uri care au exact ceea ce căutați.

10. https://pixabay.com/
Datorită comunității lor generoase, Pixabay are peste un milion de fotografii și videoclipuri împărtășite. La fel ca celelalte site-uri menționate, Pixabay nu are drepturi de autor și vă permite să utilizați fotografiile lor cu o libertate totală.

11. https://magdeleine.co/browse/
Magdeleine este un site web bine conceput, cu sute de imagini, dar este mult mai mic în comparație cu alte resurse menționate mai sus. Cu toate acestea, este un loc minunat pentru a merge atunci când nu puteți găsi imaginea perfectă, deoarece imaginile pe care le are sunt mai deosebite.

12. https://isorepublic.com/
Isorepublic are mii de imagini frumoase, cu aspect profesional, fără a fi necesară corectarea sau editarea culorilor. Fiecare categorie listată pe Isorepublic are aproximativ 500 de fotografii, oferindu-vă multe opțiuni atunci când alegeți fotografii pentru site-ul dvs.

13. https://picjumbo.com/
Picjumbo are un număr mai limitat de imagini, dar sunt încă opțiuni de calitate și opțiuni unice. Fotografiile căutate pe Picjumbo sunt cele mai potrivite pentru a fi căutate prin termeni generici precum „primăvară” sau „afaceri”, spre deosebire de „biciclete” sau „computer”.

14. https://nos.twnsnd.co/
New Old Stock este un site web minunat, cu mii de fotografii de epocă din arhivele foto publice, fără restricții de copyright cunoscute.

15. http://picsum.photos/
Picsum se descrie ca „Lorem Ipsum” de fotografii, ceea ce înseamnă că atunci când adăugați o fotografie pe site-ul dvs., puteți utiliza orice URL-ul imaginii în eticheta de ancorare. Editați cu ușurință gravitatea culturii, adăugați o estompare, tonuri de gri și chiar și imagini cu schimbare aleatorie(slide-uri), cu cod HTML.

Şi după cum am promis, +3 resurse pentru domeniul gastronomiei
1. https://foodshot.co/
2. http://www.freefoodphotos.com/
3. http://www.foodeverest.com/

Vezi aici încă 80 de resurse pentru antreprenori, developeri şi content makers.

str. 31 August 1989 78
or. Chișinău
Republica Moldova

Sună +37378252255

Menu