De ce purple?

Creăm conceptul de promovare pentru afacerea ta, de la A la Z: de la creare naming și identitatea vizuală – până la Google Ads și rețele sociale.

Îți construim și securizăm website-ul așa cum îl vrei pentru brandul tău: de la structură și hosting – până la design și stil de scriere.

Gândim strategia de promovare reieșind din specificul afacerii și analiza nișei: avem grijă să te prezentăm pieței diferit de concurență și să dăm voce stilului tău.

Urmărim tendințele din Digital, facem parte din cele mai populare și utile comunități de Marketeri, ascultăm de experții din Vest și apoi… punem pe foaia digitală propriile idei.

Știm că îți dorești eficiență și rezultate. Asta facem în fiecare zi.

Stabilim scopul, obiectivele și prioritățile în promovare.

Stabilim canalele de promovare, cu planul de acțiuni.

Îl îmbunătățim după viziunea ta și stabilim implementarea.

Urmărim statisticile și îmbunătățim rezultatele lunare.

În spatele monitoarelor, strategiilor și a tuturor proiectelor nu stau roboței. Stăm noi, oamenii de Digital Marketing purple

Credem în emoții, în energie și în stilul fiecărei afaceri la care lucrăm. În fiecare proiect dăm voce brandului, scoatem în evidență autenticitatea lui și modul în care poate și trebuie să fie diferit de concurență. Dacă îți dorești o promovare cu caracter și stil, cu eleganță și bun gust, cu propriul ton în logo, site și rețele sociale, suntem aici pentru tine.

Cauți un loc de muncă în Digital?
Dacă vezi marketingul așa cum îl vedem noi, bine ai venit în echipa purple

Aici suntem designeri, strategi, specialiști pe targeting, content manageri și copywriteri. Împreună facem Digital Marketing. Alege departamentul care simți că te strigă pe nume. Povestește-ne câte ceva despre tine și… hai să vedem dacă ne potrivim.

dorești o consultație?

Comanici Cristina
CEO

Igor Strechi
CTO & Founder

Adriana Marcenco
Graphic Designer (Branding)

Alexandra Bilîc
Project Manager

Alina Andrițcu
Social Media Manager

Alina Lapicus
Graphic Designer (Social Media)

Ana Melinte
Head of Marketing

Anastasia Petrașchevici
Graphic Designer (Social Media)

Andrei Botnari
Specialist Google Ads

Arina Patrati
Web Designer

Cristina Maidanu
Social Media Manager

Dana Jeleapova
Social Media Manager

Denis Balaban
Specialist Facebook Ads

Denis Rusu
Fotograf

Doina Stropșa
Project Manager

Elena Popescu
Social Media Manager

Iuliea Molișteanu
Graphic Designer (Social Media)

Mihai Siscanu
Front-end Developer

Mocan Victor
Traffic Manager

Nicolai Voronin
Graphic Designer (Social Media)

Nicoleta Russu
Project Manager dep. Development

Stanislav Goncear
Full Stack Developer

Ursu Tatiana
Project Manager dep. Marketing

Comanici Cristina

CEO & Marketing Strategist

Povestea ei în Digital Marketing include 3 ani de studiere intensivă a domeniului, peste 45 de cărți citite din marketing, psihologie și management.
Iubește tot ce e legat de marketingul bun și întrebările potrivite, la momentul potrivit. Adoră liniștea și Facebook Ads dezbrăcat de secrete; cititul cărților la umbra unui copac și munca bine făcută; cântatul la pian și setare de campanii cu vino-ncoa’.

Tatiana Ursu

Project Manager

Are grijă de toate aspectele operaționale și supraveghează întreg procesul de lucru. Livrează rezultatele finale ale proiectelor și gestionează comunicarea în echipă. Știe să asculte și să înțeleagă. Este dovadă că „omul-orchestră” există.

Cimbriciuc Mihaela

Social Media Manager

Eleganța, rafinamentul și cumpătarea la comentariile negative o fac unică. De la un singur cuvânt poate crea postări care cuceresc și te conving. Râde rar și zgomotos, dar zâmbetul ei ne face tuturor ziua mai frumoasă.

Babcenco Iuliana

Social Media Manager

Omul Aventură. Din peripețiile ei iese niște povești și insight-uri numai bune de printat și de pus pe perete. Cuvântul care NU o reprezintă este „tăcerea”. Până și în textele ei din social media îi poți auzi tonalitatea vocii.
De la expert în content pentru stomatologii până la proiectele Uniunii Europene, experiența sa e atât de vastă ca și eroii istoriilor pe care le povestește zi de zi.

Mocanu Cristina

Social Media Manager

Dacă ne-am întrece la calm și liniște, Cristina ar lua locul 1. Din tăcerea ei se nasc idei îndrăznețe și campanii creative. Nu uită niciodată de “mulțumesc” și “te rog”, indiferent că e o discuție profesională sau o interacțiune colegială.

Coca Cristina

Social Media Manager

Adeptă a unui mod de viață sănătos, mereu are în rezervă idei creative, pentru fiecare moment din viața clientului și al echipei. Prin postări colorate și emoji oferă sens chiar și fiecărui semn de punctuație.
Pasionată de plimbări cu bicicleta și obsedată de curățenie, fiecare postare sau campanie este chibzuită până la cel mai mic detaliu.

Daniela Bațalî

Copywriter

Scrie. Scrie mult. Scrie despre toate și pentru toți, chiar și pentru fluturii din stomac. Încă mai crede în povești și în chestia aceea cu karma. Crede cu tărie că “sănătos” nu înseamnă doar spirulină, semințe de chia și mai puțin kebab.

Strechi Igor

Director tehnic

Îi place liniștea și concentrarea, dar și lucrul îndeplinit calitativ. Cu masa de lucru mereu în aromă de cafea, știe de ce are nevoie un site pentru a fi friendly și responsiv. Peste 100 proiecte realizate în 10 ani experiență. Fraza care îl caracterizează: The future of Moldova sounds digital.

Nicoleta Russu

Project Manager al Departamentului Development

Părul roșcat, zâmbetul inepuizabil, Nicoleta este Soarele echipei. Găsește soluții pentru fiecare problemă apărută și face față oricărei provocări. Iubește organizarea, un proces de lucru sistemic, clar și bine descris, pentru a gestiona cât mai bine fiecare task și a ajunge la rezultatul așteptat de clienți. Știe să convingă și să argumenteze.

Goncear Stanislav

Full Stack Developer

Doar el înțelege ce se află în spatele site-urile frumoase și colorate. Știe să găsească și să rezolve orice bug și să ofere vizitatorului site-ului o experiență fără peripeții. Este mereu săritor la nevoie și cumpătat în realizarea fiecărui task.

Mihai Șișcanu

Front-end Developer

Îi place liniștea și concentrația, dar și lucrul îndeplinit calitativ. Mereu cu ceai de mentă pe masa de lucru, știe de ce are nevoie un site pentru a fi friendly și responsiv. Fraza care îl caracterizează: vorba multă sărăcia omului.

Dașco Serghei

Back-end Developer

Mânuiește iscusit tastatura și mouse-ul atunci când e necesar de realizat interfața unui site sau completarea lui cu funcții suplimentare. Organizat, cumpătat și cu ani de experiență în spate, știe să ofere un site ca la carte.

Mîndru Cristian

Director department development

Îi place liniștea și concentrația, dar și lucrul îndeplinit calitativ. Cu masa de lucru mereu în aromă de cafea, știe de ce are nevoie un site pentru a fi friendly și responsiv. Fraza care îl caracterizează: vorba multă sărăcia omului.

Mîndru Dorin

Front-end Developer

Zâmbet, mult zâmbet, acesta e cuvântul care îți vine primul în minte când auzi numele lui. Mânuiește iscusit tastatura și mouse-ul atunci când e necesar de realizat interfața unui site sau de a adăuga funcții suplimentare.

Budescu Dumitru

Back-end Developer

Doar el înțelege ce se află în spatele site-urile frumoase și colorate. Știe să găsească și să rezolve orice bug și să ofere vizitatorului site-ului o experiență fără peripeții. Este mereu săritor la nevoie și cumpătat în realizare fiecărui task.

Starovoitov Victoria

Graphic Designer

Combinația perfectă dintre creativitate și frumos. Rezolvă calitativ și cantitativ taskurile în timp record. Adoră călătoriile în țări exotice și creare gif-urilor. Respectă nu 3, dar 5 mese ale zilei și mereu este într-o formă de invidiat.

Nemțanu Vera

Graphic Designer

Adoră călătoriile, atât cele prin orașe necunoscute cât și călătoriile zilnice prin Photoshop, Illustrator, InDesign, Adobe Premier, Adobe After Effects. Da, da, Vera este graphic design la pătrat.
Fiecărei imagini și video adaugă farmec care ademenesc conversii și stârnesc conversații pozitive.
Iubește culorile, cele așternute cu pensula pe hârtie și cele din farfurie.

Patrati Arina

UI/UX Designer

Rock, artă și web design. Cu ele respiră, trăiește, visează. Și-a început activitatea cu un creion și o foaie, acum mânuiește iscusit orice funcție în Adobe XD. Dă culoare, în online, oricărei afaceri, creându-le web design modern, de la care nu-ți poți lua ochii. Filtrează iscusit cu Photoshopul elaborând logouri cât ai zice pește.

Golban Cristina

Specialist Google ADS

Pe note de cafea și gust de ciocolată Cristina setează campanii perfecte în Google ADS. Înconjurată de metrici, scheme, rapoarte și cuvinte cheie, ne captează mereu atenția cu căutări originale pe Google și cu discuții interesante despre promovarea online. Timpul liber îl dedică plimbărilor lungi în parc sau discuțiilor cu oameni interesanți la un pahar de vin bun.

Volovei Doina

Specialist Google ADS

Îndrăgostită de Google ADS, își face zilnic munca conștiincios. Respectă deadline-urile și ține pulsul campaniilor chiar și atunci când este în concediu. Preferă campaniile dinamice și diminețile cu aromă de cafea.

Mocan Victor

Traffic Manager

Mmmm… e atât de bun! Bun la setat Ads-uri „gustoase” și la turnatul elegant al vinului în pahar. Pasionat de gastronomie și vin, găsește comentariu pentru fiecare coleg, cu motiv și fără. Inteligent, cu simțul umorului, știe de ce are nevoie o afacere pentru a obține mai multe rezultate.