De ce afacerea ta are nevoie de Planable?

By 02.12.2019Facebook

Ia spune, cât de tare te-ai săturat să multiplici aceeași postare pe diferite rețele sociale? Sau ai pierdut momentul cu BlackFriday din simplul motiv că ai uitat?

Dacă ai, de obicei, așa eșecuri, păi înseamnă că nu folosești Planable în compania ta.

Sunt sigur că ai auzit istoria startup-ului moldovenesc Planable, acei 3 tineri care se pot lăuda cu clienți internaționali ca Wolkswagen sau McDonalds și nu numai.

Aceștia au pornit de la o problemă simplă pe care au reușit să o rezolve cu succes. Și anume, îți permit să postezi simultan pe mai multe platforme, ba chiar să automatizezi acest proces.
Ca să fac lucrurile mai clare, să luăm un exemplu concret: ai un content plan pentru luna octombrie, acesta presupune câte o postare pe zi pe Facebook și Instagram. Acuma ai la dispoziție două posibilități: zilnic pierzi timp postând mai întâi pe Facebook, apoi pe Instagram, sau setezi ora și ziua pentru fiecare postare, alegi Facebook și Instagram și îți cauți de treabă.

Cam așa arată interfața Planable.

promovare, purple

Îți aduce aminte de Facebook, corect? Aceasta e un plus mare, fiindcă îți permite să vizualizezi cu exactitate cum va arăta postarea ta pe rețelele de socializare pe care le folosești, ba chiar să targetezi oamenii direct din platformă.

De menționat că la moment ai posibilitate să lucrezi simultan cu Facebook, Instagram, LinkedIn și Twitter.

Procedura de postare este una simplă:

1.click pe butonul „Compose” în colțul din dreapta sus, acesta îți va deschide o fereastră pentru a crea postarea.

promovare purple

2. Selectează pagini pentru a crea, programa sau publica postarea
Când creezi o postare poți selecta o pagină sau mai multe. Poți crea o singură postare pentru toate paginile selectate. Dacă te-ai răzgândit și dorești să deselectezi o pagină – fă click pe pagină și pe butonul „x” din colțul din dreapta.

3. Adăugă imagini, video, Gif sau link
Cele 4 butoane din imaginea de mai jos îți oferă posibilitatea să adaugi  o imagine sau mai multe. De asemenea, poți trage și arunca fișiere media pentru a încărca una sau mai multe imagini.
Ai posibilitatea de căutare a unui GIF corespunzător postării tale, fără a părăsi platforma, direct în Planable.
Dacă dorești să adaugi un link, trebuie doar să-l copiezi și să-l lipești. Cum apare un preview a site-ului, poți șterge linkul pentru Facebook și LinkedIn. Dacă dorești să adaugi un link pentru Twitter, va trebui să păstrezi linkul în postare.

4. Adaugă Emoji
Știm că Emoji-urile fac paginile de social media mai distractive și mai captivante. Poți adăuga orice tip de emoji: caută, selectează-l pe cel preferat sau căută după cuvinte cheie sau după categorie.

 promovare purple

5. Adaugă etichete
Etichetele din Planable îți permit să-ți clasifici postările. O singură postare poate avea mai multe etichete și poate fi filtrată după: vânzări, actualizări de produse, promoții etc.
Poți adăuga una sau mai multe etichete într-o singură postare.

6. Adaugă ora și data
Făcând click pe „Select date & time” din colțul stâng de jos poți selecta ora și data pentru a-ți programa postarea.

7. Targetează
Cum am spus mai sus, Planable permite să targetezi oamenii direct din platformă, funcție atribuită doar pentru Facebook. Ai posibilitatea să targetezi după vârstă, locație, limba vorbită și după interese.

promovare purple

8. Aprobă și programează postarea
Acum poți programa postările pe rețelele de socializare știind că clientul a văzut-o și este mulțumit de munca ta. Dovada mulțumirii lui este activarea butonului cu bifă – aprobarea.
Atenție! Postarea nu va fi publicată dacă nu faci click pe butonul Programare (butonul „f” din imaginea de mai jos).
Toate postările create în Planable sunt salvate inițial ca schiță. Atât membrii echipei adăugați în platformă sau clientul poate redacta postarea.

promovare chișinău

9. Primește feedback
Elimină convorbirile îndelungate la telefon sau mesajele de e-mail simplificând procesul de feedback. Membrii echipei și clienții au posibilitatea să analizeze postările chiar acolo unde sunt create. 

În concluzie, Planable facilitează publicarea postărilor pe Social Media – inclusiv crearea, aprobarea și planificarea acestora. Platforma îi ajută pe utilizatori să economisească timp și să creeze un conținut mai bun. Vezi platforma aici: https://planable.io/

Dar tu cum îți organizezi lucrul și ce platforme utilizezi pentru a eficientiza procesul?

 

Leave a Reply

str. Melestiu 16/2
or. Chișinău
Republica Moldova

Sună +37378252255

Menu